Natuurlijk in balans en veilig op je werk
het is de zwakste schakel binnen uw bedrijf die maakt wat veiligheid is.


Mijn diensten 

Ik leveren een breed pakket diensten in de Arbo  gerelateerde wetgeving.

Samen met u kijken ik in uw organisatie waar dingen wellicht beter kunnen worden gedaan, dit om een positieve impact op uw bedrijf te bewerkstelligen.

Ik kan uw organisatie met een frisse blik bekijken en desgewenst benoemen wat de eventuele verbeterpunten zijn, dit kan zijn door het maken van de verplichte RI&E (risico inventarisatie en evaluatie), tot het aanbieden van een vertrouwenspersoon. 

Deze vertrouwenspersoon is een verpleegkundige die desgewenst op uw locatie of een externe locatie aanwezig is, een ieder die dit zou willen kan hiermee neutraal in contact komen, deze persoon zal doormiddel van een mailing of vergadering bij u worden voorgesteld.

Een verbeterplan opstellen, taak risico analyse, medewerkers bewust maken van wet en regelgeving, advies met betrekking tot ziekteverzuim de PSA (Psychosociale arbeidsbelasting). in het laatste geval bevat dit het hele scala van pesten tot de eventuele werkdruk.

Zeker in de huidige maatschappij is dit een daadwerkelijk risico om rekening mee te houden. 

Verder is de kantoormedewerker die zijn zit - werkhouding niet goed heeft ingesteld, een kandidaat om wellicht uit te vallen met klachten aan rug, arm of pols. 

Ook is er vaak de vraag omtrent de kantoormedewerker of deze qua licht en geluid op de juiste wijze werkt, klachten hierin kunnen zijn hoofdpijn depressieve klachten moe enz enz.

Is de magazijn medewerker op de hoogte van de risico`s die hij of zij loopt tijdens zijn werkzaamheden, raast de heftruck met 20km/u voorbij of houd men rekening met elkaar.

moet er in een warehouse een verkeersplan zijn?

Heeft u in de werkplaats de mensen voldoende geïnstrueerd?

Is er een BHV nodig of bent u als directie de enige verantwoordelijke.  

Op al deze vragen kunt u altijd contact met mij opnemen, er is geen vraag te gek of er is een antwoord op.


Diensten die wij voor u kunnen leveren;

RI&E opstellen

Plan van aanpak maken

ISO certificering begeleiden

VCA opstellen naar een positieve beoordeling, en eventueel het hierin verder begeleiden.

Taak risico analyses maken, (de aanpak plannen die aan het licht komen in de RI&E)

BHV plan opstellen

Bedrijf Noodplan maken

Verkeersplannen maken in uw magazijn 

Toolbox meetings houden met uw medewerkers

Toolboxen maken

Veiligheid inspecties onderweg en op de werkplek houden

Chauffeurs begeleiding in alle opzichten waar lopen ze tegen aan en hoe is dit op te lossen. (inventariseren qua diploma`s opleidingen etc)

Voorzien in een vertrouwenspersoon die onafhankelijk van uw operatie, werkt deze kan met een open blik naar u of uw medewerker luisteren.

Transport advies van lengte breedte hoogte tot de dagelijkse gang van zaken zodat uw chauffeurs en planners weten wat er word verwacht.


het is een complexe wereld van regels en richtlijnen, dit maakt beslissingen en ondernemen vaak een lastige opgave.

Staat uw vraag of een onderdeel niet in de voorbeelden neem gerust contact op, wellicht kan ik u toch verder helpen om te komen tot een oplossing.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

E-mailen
Bellen